Wandelcoach Eindhoven

Wandelcoach in Eindhoven voor meer rust en balans

Als wandelcoach in Eindhoven ben ik er speciaal voor mensen die ­worstelen met alle ballen die ze in de lucht moeten houden. Mensen met een gezin dat veel aandacht van ze vraagt, bijvoorbeeld omdat ze kinderen met speciale behoeften hebben, en dat in combinatie met hun baan en de zorg voor zichzelf. Uit ervaring weet ik dat dat niet altijd makkelijk is, en dat je een zorg intensief gezin veel van je kan eisen. Ik kan in dat geval als wandelcoach in Eindhoven veel voor je betekenen. Niet alleen vanuit mijn ruimte ervaring met de TriA-methode, maar ook vanuit mijn eigen ervaring. De TriA-methode heeft betrekking op drie A’s: Aandacht, Acceptatie en Actie. Tijdens het wandelen gaan we op al deze punten in, en kijken we wat er in jouw situatie moet veranderen om je beter en meer in balans te voelen.

Wandelcoach Eindhoven

Wandelcoach in Eindhoven voor meer rust in je gezin

Zou jij om wat voor reden dan ook graag meer rust in je gezin ervaren? En wil je daarnaast ontdekken wie je zelf bent en waar je gelukkig van wordt? Meer rust hoeft niet per se vanuit externe bronnen te komen, je kunt het namelijk ook uit jezelf halen. Als wandelcoach in Eindhoven kijk ik samen met jou hoe je dat realiseert en wat jij nodig hebt. Vaak is het namelijk zo dat mensen met een zorgintensief gezin zichzelf op de laatste plek zetten, waardoor eigenlijk het hele gezin uit balans raakt. Jouw eigen energie is namelijk ontzettend belangrijk voor het geheel, net als die van elk ander gezinslid. Mijn coaching in Eindhoven richt zich dan ook op JOU, en hoe JIJ de situatie beleeft. Dit doe ik aan de hand van de eerdergenoemde TriA-methode, een goed humeur en soms de nodige humor.

Wandelcoach Eindhoven

Wandelen brengt je letterlijk in beweging

De reden dat mijn wandelcoaching in Eindhoven zo effectief is is dat je tijdens het wandelen letterlijk in beweging komt. Het is dan stukken makkelijker om dingen te doorvoelen en tot inzichten te komen. Het geeft veel energie en maakt dat je je krachtiger voelt. Al na enkele wandelingen merken mensen dat ze minder stress ervaren, dat ze meer in balans zijn en meer in het hier en nu leven. Dat maakt mijn werk als life coach in Eindhoven erg dankbaar. Dus wil jij ook (letterlijk) stappen zetten richting een prettiger gezinsleven en spreekt mijn methode je aan? Maak dan snel een afspraak, dan gaan we samen de natuur in