Coachen in de natuur

Wat is wandelcoaching?

Wat doen we dan? Moet ik ver gaan wandelen? Waarom coachen in de natuur? Vele vragen waarop maar 1 antwoord! Coachen in de natuur werkt, het maakt dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. De natuur zorgt voor nieuwe inzichten die je helpen om een volgende stap te zetten. Door gebruik te maken van de natuur en door middel van de TriA©methode (Aandacht, Acceptie en Actie) kun je stappen zetten in jouw tempo.

TriA©methode
In combinatie met de inzet van de natuur volgen we de TriA©methode. De TriA of wel de 3 A’s staan voor Aandacht, Acceptatie en Actie. Dit praktisch- en ervaringsgericht stappenplan brengt je fysiek en mentaal in beweging.

Voor wie?

Om kort te zijn, voor iedereen! Voel je je vaak moe, onrustig, zit je niet lekker in je vel? Heb je moeite met concentreren? Je bent niet tevreden met hoe je leven er nu uitziet. Je gezin vraagt (te) veel van je en kom je niet meer toe aan tijd voor jezelf. Wil je weten wat JIJ nu echt belangrijk vindt. Wandelcoaching maakt dat je in beweging komt, coachen in de natuur geeft meer lucht en energie!

Dus heb jij behoefte aan:

  • Minder stress;
  • Ontdekken wie jij bent en waar je blij van wordt;
  • Steviger in je schoenen staan;
  • Minder bagage meenemen, maar vooruit kijken;
  • Een volgende stap zetten?

Maak dan een afspraak en gun jezelf die volgende stap!


In elk jaargetijde en ongeacht het weer gaan we naar buiten. Behalve bij extreem en gevaarlijk weer.  Soms met zonnebril en soms met een paraplu bij de hand. Maar altijd met veel plezier, een goed humeur, en voldoende tools in de rugzak!