Life coach Eindhoven

Life coach in Eindhoven voor meer rust en balans

Heb jij het gevoel dat je een beetje vastloopt in het leven? Overweldigt alles je, of voel je je juist lusteloos en ongeïnspireerd? Dan kan ik je als life coach in Eindhoven helpen. Mijn coaching richt zich op jou als persoon, en wat je ervoor nodig hebt om gelukkig te worden en je in balans te voelen. Dit geldt voor jou als individu, maar ook voor jouw hele gezin. Ik focus me als life coach in Eindhoven namelijk om mensen met een gezin dat bovengemiddeld veel aandacht vraagt. Dit kan komen door een kind met speciale behoeften, zoals autisme, genderdysforie of ADHD, maar ook een andere oorzaak hebben. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je helpen weer de regie over je leven terug te krijgen, en meer balans in je gezin aan te brengen. Daardoor ontstaat er meer rust, minder stress, en kom je dichter bij jezelf te staan.

Life coach Eindhoven

Life coach in Eindhoven: Wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke Bergman en ik heb me gespecialiseerd als wandelcoach in Eindhoven. Het is mijn passie om anderen te helpen in balans te komen, en dat doe ik vanuit mijn eigen ervaring met een zorgintensief gezin. Ik weet hoe het is om mezelf weg te cijferen voor mijn gezin, maar merk altijd weer dat zij veel meer aan me hebben als ik ook mezelf voldoende aandacht geef. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Als life coach in Eindhoven help ik je graag jezelf terug te vinden, ondanks de situatie waar je je in bevindt. Ik help je bovendien met vraagstukken die veel ouders van kinderen met speciale behoeften hebben. Want hoe geef je ze de ruimte om zichzelf te zijn? Wanneer geef je ze voldoende aandacht? En hoe kun je ze alles geven wat ze nodig hebben zonder jezelf tekort te doen? Dit zijn onder andere zaken waar ik met mijn coaching in Eindhoven op inga.

Life coach Eindhoven

Wandelcoaching brengt je in beweging

De reden dat ik alle coaching-gesprekken buiten voer is dat wandelen je in beweging brengt, zowel letterlijk als figuurlijk. Het helpt je om de zaken helderder te zien en je te beseffen wat je nodig hebt. Welk vraagstuk je ook hebt, ik wandel als life coach in Eindhoven graag met je mee, en stel je de juiste vragen. Je wordt aan het denken gezet, maar zult ook wat dingen mogen loslaten, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het uiteindelijke doel is dat je weer dichter bij jezelf komt te staan en je sterker voelt in je rol als ouder, maar ook als mens in het algemeen.