Dit ben ik

Ik ben Hanneke Bergman en als wandelcoach ga ik met jou de natuur in. Mijn passie is anderen helpen bij het vinden van hun weg. We hebben allemaal wel momenten dat we het ‘even niet weten’….. Vragen die daarbij horen zijn: wat wil ik? wat kan ik? Wie ben ik? Daarbij kan ik je helpen. We laten de natuur spreken bij het vinden van jouw pad.

Ik ben moeder van 3 kinderen die met periodes wat extra begeleiding nodig hebben. Ik doe dit met veel liefde, maar heb ook geleerd om gedurende dat proces ook lief te zijn voor mezelf. Dit heb ik moeten leren en gun het ieder ander ook. Even tijd en aandacht voor jezelf, je eigen pad kiezen. Dit zonder de anderen tekort te doen, maar vergeet jezelf niet!

Samen met mijn partner hebben we drie kinderen en houden we van reizen. Samen bouwen we een camper, ook ooit begonnen vanuit een droom. Nu in kleine stapjes wordt die droom werkelijkheid en kan het grote genieten beginnen.

Ik ben mantelzorger, familie is belangrijk. Zij zijn er voor mij geweest, nu kan ik er voor hen zijn.

Al vele jaren ben ik werkzaam in de zorg voor mensen met autisme, binnen diverse settings. Gestart met een opleiding tot verpleegkundige in de verstandelijk gehandicapten zorg. Van daaruit heb ik mij gespecialiseerd in begeleiden van mensen met autisme. Daarvoor heb ik diverse opleidingen gevolgd. Nu ben ik werkzaam binnen een setting ‘beschermd wonen’ voor mensen met autisme die normaal tot hoog begaafd zijn. Ik begeleid/coach mensen met autisme in hun traject naar meer zelfstandigheid.

Ik kijk ernaar uit met je mee te lopen

Het komt allemaal goed,
wacht nou maar af wat de tijd met je doet.
Het is nu nog te vroeg,
alles wat groot is, begon ooit klein

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn”

Marco Borsato - Vlinder