Coaching Eindhoven

Over mijn coaching in Eindhoven

Mijn coaching in Eindhoven is er voor iedereen die graag dichter bij zichzelf wil komen, maar in het bijzonder voor mensen met gezinnen die veel zorg en aandacht vragen. Misschien heb je kinderen met speciale behoeften, of merk je ook als dat niet het geval is dat jullie gezinsleven niet in balans is. Je kunt jezelf en je eigen behoeften daardoor vergeten, wat op zijn beurt zijn uitwerking heeft op het gezin. Tijdens mijn coaching in Eindhoven ga je weer ontdekken wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Dit doe ik aan de hand van de TriA-methode, en altijd buiten. Het betreft namelijk wandelcoaching in Eindhoven, want alle gesprekken vinden buiten in de natuur plaats. De TriA-methode bestaat uit drie onderdelen, namelijk Aandacht, Acceptatie en Actie. Aan de hand van deze methode ga ik als wandelcoach in Eindhoven in op jouw persoonlijke situatie, en kijken we wat je nodig hebt om weer in balans te komen.

Coaching Eindhoven

Coaching in Eindhoven voor ouders met een zorgintensief gezin

Doordat ik zelf drie kinderen heb die met periodes wat extra begeleiding nodig hebben weet ik wat het is om een zorgintensief gezin te hebben. Tijdens mijn opleiding merkte ik al hoe prettig het was om deze ervaring te verweven in mijn werk als life coach in Eindhoven. Zelf moest ik in dit gehele proces vooral heel lief zijn voor mezelf, wat ik echt heb moeten leren. Hoe meer ik zelf in balans ben, hoe meer mijn gezin in balans is. Mijn coaching in Eindhoven richt zich dan ook echt op jou als persoon, en waar jij gelukkig van wordt. Natuurlijk kan dit ook betrekking hebben op hele andere zaken dan je kinderen en/of je gezin in het algemeen. De kunst is om ondanks je drukke (gezins-)leven voldoende tijd voor jezelf over te houden en af en toe stil te staan bij jouw eigen behoeften.

Coaching Eindhoven

Kom letterlijk in beweging

De reden dat mijn coaching in Eindhoven altijd buiten in de natuur plaatsvindt is dat je dan zowel letterlijk als figuurlijk in beweging komt. Dit is ontzettend gunstig voor mensen die vastzitten in bepaalde denkpatronen, want het is zo veel makkelijker om deze te doorbreken. Mijn coaching in Eindhoven is er voor hen die in het dagelijks leven een beetje vastlopen, en concrete stappen willen zetten naar meer rust en balans, zowel in hun gezinsleven als op persoonlijk vlak. Gaan wij binnenkort samen de natuur in en werken aan jouw vraagstukken? Je bent van harte welkom!