Coachen in de natuur

Wat is wandelcoaching?

Wat doen we dan? Moet ik ver gaan wandelen? Waarom coachen in de natuur? Vele vragen waarop maar 1 antwoord! Coachen in de natuur werkt, het maakt dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. De natuur zorgt voor nieuwe inzichten die je helpen om een volgende stap te zetten. Door gebruik te maken van de natuur en door middel van de TriA©methode (Aandacht, Acceptie en Actie) kun je stappen zetten in jouw tempo.

TriA©methode
In combinatie met de inzet van de natuur volgen we de TriA©methode. De TriA of wel de 3 A’s staan voor Aandacht, Acceptatie en Actie. Dit praktisch- en ervaringsgericht stappenplan brengt je fysiek en mentaal in beweging.

Voor wie?

Om kort te zijn, voor iedereen maar speciaal voor ouders een zorg intensief gezin. Spelen er problematieken zoals ADHD, genderdysforie, autisme of iets anders? Voel je je daarom vaak moe, onrustig, of zit je hierdoor niet lekker in je vel? Je gezin vraagt (te) veel van je en kom je niet meer toe aan tijd voor jezelf. Dan is wandelcoaching is iets voor JOU. Met wandelcoaching komen we letterlijk en figuurlijk in beweging.  Er is ruimte voor Wil je weten wat JIJ nu echt belangrijk vindt. Wandelcoaching maakt dat je in beweging komt, coachen in de natuur geeft meer lucht en energie! Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake, we kunnen bellen en ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Dus heb jij behoefte aan:

  • Meer rust in je gezin;
  • Minder stress;
  • Ontdekken wie jij bent en waar je blij van wordt;
  • Meer in balans zijn (met je zorgintensieve gezin);
  • Minder bagage meenemen, maar vooruit kijken;
  • Een volgende stap zetten?

Maak dan een afspraak en gun jezelf die volgende stap!


In elk jaargetijde en ongeacht het weer gaan we naar buiten. Behalve bij extreem en gevaarlijk weer.  Soms met zonnebril en soms met een paraplu bij de hand. Maar altijd met veel plezier, een goed humeur, en voldoende tools in de rugzak!